dinsdag 4 december 2007

10.000 pagina's?

Gisteren hebben we onze boeken gekregen. In totaal 13 vakken die verdeeld over 2 perioden van elk 3,5 maand beheerst moeten worden. In totaal zijn dit zo'n 10.000 pagina's ! De CGI (Chief ground instructor) vertelde dat de vorige groep gemiddeld over alle vakken een 9,5 gescoord had, dus we hebben een mooie uitdaging voor de boeg! Daarnaast kregen we onze "flightcase" uitgereikt, een echte leren vliegkoffer. Nu voelde we ons al bijna een echte piloot.
Tenslotte kwam er een kleermaker van het dorp om onze maten voor de vlieguniformen op te meten. Als het goed is zijn ze voor de kerst klaar en kunnen we er mee pronken!
In de middag leidde een van de oudere studenten ons rond op de basis. Ze hebben een prachtige fitnessruimte met gewichten, cardioapparaten, sauna en solarium, dus we kunnen geen excuus hebben als we te dik worden van het vele studeren. Voor de echte bikkels is er zelfs een militaire stormbaan. Het weer sloeg echter weer om en de regen kwam met bakken uit de hemel. De rondleiding werd snel afgesloten met een bezoek aan de cafetaria, tv-ruimte en de soldatenmess. Hier is het bier echt goedkoop, oeps. en je kan er even lekker bijkomen om wat te kletsen, te poolen of darten. Al met al weer een bijzonder leuke dag. Ik denk dat ik het hier wel een tijdje kan uithouden...

Geen opmerkingen: